Сторінки VinBookFest

 

Бібліотекарі філії №2 не тільки активно запрошували своїх читачів на книжковий фестиваль VINBOOKFEST - ми і самі не могли не відвідати цей знаковий для нашого міста захід. І нехай під час фестивалю звучали сирени, це не завадило любителям книги, творчості, вінниччанам і наши гостям отримати задоволення від фестивалю.

Дуже цікавою була зустріч з нашим відомим письменником і архітектором, мандрівником Юрієм Плясовицею. Багато фактів з його життя, творчості стали відкриттям для учасників зустрічі. Презентація книг Плясовиці починалась на другому поверсі бібліотеки, а закінчувалась в укритті. Але це не змінило зацікавленності слухачів.


Книжковий ярмарок - ще одна локація фестивалю. На ньому були представлені твори сучасних українських і зарубіжних письменників, яскраві і змістовні видання для дітей різного віку.



Всі бажаючі могли придбати на ярмарку листівку патріотичного змісту, половина коштів від продажу таких листівок йде на потреби нашої хороброї армії!


Прикрасою ярмарку також були чудові фотозони, де можна було зробити живописне фото на згадку про фестиваль, про сімейне свято, про наше місто.








Коментарі